Pompa suluh

  • Diesel kembar-silinder suluh suntik pompa assembly BF2K75Z01 pikeun mesin solar Deutz

    Diesel kembar-silinder suluh suntik pompa assembly BF2K75Z01 pikeun mesin solar Deutz

    YS ganda-silinder pompa suntik suluh, awak pompa adopts-tekanan tinggi casting, dibandingkeun jeung téhnologi tradisional, bagian leungeun baju flange dipasang dina awak pompa ngaleungitkeun, korsi klep pangiriman langsung dipasang dina awak pompa, ngagunakeun bagian terpadu ka Ngahindarkeun ngagem ku leakage suluh disababkeun ku operasi jangka panjang, sarta jumlah bagian diréduksi, biaya instalasi tanaga gawé diréduksi, sarta laju gagalna diréduksi.