Umum Rail klep Cap

  • Bosch solar CR suluh injector klep cap 692 runtuyan pikeun klep set F 00R J01 692

    Bosch solar CR suluh injector klep cap 692 runtuyan pikeun klep set F 00R J01 692

    The common rail injector cap klep mangrupa bagian penting tina assembly klep.YS tiasa nyayogikeun 12 jinis bonnet klep injector rail umum, kalebet séri 692, séri 130, séri 334, séri 051, séri 033, séri 349, séri 306, séri 1320 sareng séri 518wp pikeun konsumén global.Ieu sadia pikeun injector engine rupa kandaraan solar.Majelis klep injektor bahan bakar YS gaduh kagancangan réspon anu gancang nalika ngatur suntikan bahan bakar sareng uih deui bahan bakar, sareng kontrol tepat volume suntikan bahan bakar sareng waktos suntikan bahan bakar, anu ningkatkeun kahirupan injektor bahan bakar sareng ngirangan biaya pangguna.