Umum Rail Solenoid klep

  • Bosch CR suluh injector solenoid klep F 00R J02 703 pikeun Cummins Hyundai GAZ mesin solar

    Bosch CR suluh injector solenoid klep F 00R J02 703 pikeun Cummins Hyundai GAZ mesin solar

    YS nyadiakeun cocog valves solenoid pikeun sagala rupa injectors kandaraan solar.Ciri réspon speed tinggi tina klep solenoid mangrupakeun konci pikeun kontrol tepat injector ngeunaan timing suntik suluh, durasi suntik suluh, sarta realisasi tina sababaraha pola suntik.

    Kapasitas aliran klep solenoid mangrupikeun konci pikeun mastikeun volume suntik bahan bakar siklus mesin solar dina kaayaan operasi anu béda.YS desain prosés anyar jeung struktur ningkat sangkan respon dinamis klep solenoid jeung frékuénsi gawé minuhan sarat kontrol suntik suluh.