Umum Rail Suluh Injector Washer

  • CR suluh injector tambaga washer F 00R J01 806 pikeun Bosch injector suluh 0445120213

    CR suluh injector tambaga washer F 00R J01 806 pikeun Bosch injector suluh 0445120213

    YS solar common rail fuel injector gaskets henteu ngan muterkeun peran sealing, tapi ogé boga fungsi dissipation panas sarta insulasi panas, pikeun nyegah klep jarum ti keur nyangkut alatan overheating.Pilihan bahan bakar injector sealing gasket penting pisan, urang kedah nyobian milih ketebalan sarta kualitas luhur washer cocog pikeun injector suluh.YS suluh injector washers mangrupa pilihan pangalusna pikeun pamaké global.